Foreningens historie

Abekatten sluppet løs i hallen
I året 2000 bliver Bramsnæs Klatre Klub etableret, efter initiativ fra Jens Aalholm og halinspektør Michael Willadsen. Væggen, som står i Bramsnæsvighallen, er smukt udsmykket med et træ og er da også blevet kaldt Danmarks smukkeste klatrevæg.

 

Foreningen udvikler sig
Foreningens virke gennem de sidste 5 år har været klatring på indendørs væg og besøg i og af andre klubber. Interessen for at klatre i træer er vokset hen over de sidste år, og dermed har friluftsliv sneget sig en som en naturlig ting i de arrangementer, der er lavet ud af huset.

 

Ny gammel forening
Efter en ekstraordinær generalforsamling i foråret 2005 blev det vedtaget, at foreningen skulle beskæftige sig mere med friluftsliv, og dermed var den nye gamle forening en realitet. Vi beskæftiger os dermed i dag med klatring, kajak, kano og det friluftsliv, som naturligt følger med ved disse aktiviteter.

 

Nye tider
På den ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 25. august 2010 skiftede foreningen navn til Lejre Havkajak & friluftsforening.
Foreningen har gennem de sidste år ændret karakter og er blevet en næsten udelukkende voksenbaseret forening med hovedaktiviteten omkring havkajaksejlads, og derfor var det på tide at sende et mere korrekt signal til offentligheden.