Foreningens historie

Abekatten sluppet løs i hallen
I året 2000 blev Bramsnæs Klatre Klub etableret, efter initiativ fra Jens Aalholm og halinspektør Michael Willadsen. Væggen, som står i Bramsnæsvighallen, er smukt udsmykket med et træ og er da også blevet kaldt Danmarks smukkeste klatrevæg.

 

Foreningen udvikler sig
Foreningens virke gennem de næste 5 år blev klatring på indendørs væg og besøg i og af andre klubber. Interessen for at klatre i træer voksede hen over årene, og dermed havede friluftsliv sneget sig en som en naturlig ting i de arrangementer, der blev lavet ud af huset.

 

Ny gammel forening
Efter en ekstraordinær generalforsamling i foråret 2005 blev det vedtaget, at foreningen skulle beskæftige sig mere med friluftsliv, og dermed var den nye gamle forening en realitet. Vi beskæftiger os  i dag med klatring, kajak, kano og det friluftsliv, som naturligt følger med ved disse aktiviteter.

 

Nye tider
På den ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 25. august 2010 skiftede foreningen navn til Lejre Havkajak & friluftsforening.
Foreningen havde gennem de sidste år ændret karakter og var blevet en næsten udelukkende voksenbaseret forening med hovedaktiviteten omkring havkajaksejlads, og derfor var det på tide at sende et mere korrekt signal til offentligheden.